Over Yes-R

Over Yes-R

Rapper, entertainer, presentator, acteur: Yes-R is een veelzijdig persoon!
 
Hij begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met Ali B het nummer Leipe Mocro Flavour uitbracht. Maar we kennen Yes-R natuurlijk ook van hits als Rampeneren, Hey Schatje, Uit Elkaar, Onbereikbaar, Me Boy en Diep In De Nacht. April 2017 lanceerde Yes-R zijn EP El Patron, welke super goed werd ontvangen door fans en media. De EP bevat gastbijdrages van o.a. KIMONOMANDEM, Lange Frans, Kosso en Ismo.

Naast rappen acteerde Yes-R in 3 films, 2 van deze films behaalden de gouden status. Ook op TV gaat het Yes-R voor de wind: sinds 2011 is hij presentator van het NPO3programma Gek op jou en in 2013 presenteerde hij samen met Do het SBS6 programma The Next Pop Talent. In 2017 werd Yes-R één van de AVROTROS presentatoren en mocht hij programma's als What the #heck?!, Go with the flow en het Kinderprinsengrachtconcert presenteren.
 
Ook in 2018 zal Yes-R weer veelvuldig te zien zijn op Tv in diverse programma's. Maar vanzelfsprekend zal hij ook muziek blijven uitbrengen en optredens verzorgen, want het contact met de fans is en blijft een enorme gift voor hem. Muzikaal start Yes-R het muzikale jaar hard met de harde straat track 'Streets', welke hij samen met Anu-D opnam. Producer Tommy Lee was de man die tekende voor de compositie en de productie. In september brengt Yes-R de track 'On The Road'uit, de liefde van zijn leven Cheyen speelt een rol in de videoclip. Aan het einde van 2018 verschijnt de straattrack 'Day One', die hij met zijn long-time friend Soes opneemt. 

2019 start Yes-R het jaar met een samenwerking met Rakimster, hetgeen uitmond in de meest recente single 'All I Need'.